Waarom werken bij Borgh

10 redenen!


We zijn op zoek naar jou!

Werken bij Borgh, Waarom?

Omdat we jouw hulp hard nodig hebben! Samen met 120 collega’s doen we er bij Borgh alles aan om onze klanten service en kwaliteit te bieden. En dat vraagt veel werk en inzet.

Zoals contact onderhouden met onze afnemers, goed kunnen luisteren én instaan voor wat je adviseert en verkoopt. Ook betekent het op de hoogte blijven van wat er speelt in onze branche. En misschien wel het allerbelangrijkste: onze beloften nakomen.

Om dit allemaal waar te maken hebben we talentvolle mensen nodig. Die mensen vormen samen het Borgh team, waarbinnen ieder zijn eigen kwaliteit heeft. En door al die individuele kennis en kwaliteiten te benutten noemen we ons met recht dé bevestigingspartner voor bouw en industrie.

Waarom-werken-bij-Borgh-kwaliteitsproducten

We doen er alles aan om service en kwaliteit te bieden. En dankzij ons talentvolle, enthousiaste team lukt dat.


Waarom-werken-bij-Borgh-bedrijfswaarden

Borgh staat voor kwaliteit, innovatie, efficiëntie en service. We willen partner en vraagbaak zijn voor onze afnemers.


Wie wij zijn?

Bevestigingspartner voor bouw, installatie en industrie


Wie is Borgh? Borgh levert en innoveert.
Al 40 jaar bedenken en leveren wij bevestigingstechnieken.

Wij bedienen professionele eindgebruikers in Nederland en België. Dat zijn onder andere bouwbedrijven, gevelbouwers, installateurs en hoveniers. Elk bedrijf dat gebaat is bij efficiënte en slimme bevestigingsoplossingen.

Niet alleen door de kwaliteit van onze producten vallen we op, maar ook door onze technische know-how en service.
Hierdoor zijn wij voor onze afnemers vooral vraagbaak en partner. We helpen ze op de meest efficiënte manier hun doelen te bereiken.
Eerlijk adviseren en onze beloften nakomen. Daar gaat het ons om.

Maar...

Wat heeft Borgh jou te bieden?


Je weet nu wat meer over ons. Maar hiermee is de vraag waarom je bij ons wil werken nog niet beantwoord. Wat hebben we jou eigenlijk te bieden?

We gaan je 10 redenen geven. Maar om een goed beeld te krijgen moet je vooral ook op ons blog kijken waar onze collega’s vertellen waarom werken bij Borgh fijn is (om heel verschillende redenen trouwens!).

Als je van doorzetten, samenwerken en initiatief nemen houdt, dan heeft Borgh je veel te bieden!

Waarom-werken-bij-Borgh-kwaliteitsproducten

Jouw toekomst bij Borgh

10 redenen om bij Borgh te komen werken

Een stevige thuisbasis

Borgh bestaat al 40 jaar. Vasthouden aan kwaliteit geeft ons een stevige basis. Op bevestigingen moet je kunnen rekenen, vinden wij. Bij ons zit je goed.

De gezelligste collega's die er zijn

Samenwerking.  We werken met elkaar samen in een open, informele sfeer. Met veel overleg- en contactmomenten. En heel belangrijk: er is ruimte voor jou als individu.

Een dikke plak kaas op je brood

Wij geloven in eerlijk belonen. Weet jij onze klanten met je deskundigheid te overtuigen? Bereik je je doelen? Daar staat een goed salaris met ongelimiteerde bonus-opties tegenover.

Zo lang blijven als je wil

We noemden het al even. Borgh is een stabiele organisatie. Beetje ouderwets misschien, maar bij ons vieren opvallend veel mensen hun 10-, 25- of zelfs 40-jarig jubileum.

Ook leuk meegenomen

Naast je salaris goeie extra's. Een auto van de zaak waar je ook privé in mag rijden, een mooie pensioenregeling en leuke feestjes.

Bij ons ben je nooit te oud om te leren

Opleiding hoort erbij. Bij ons kun je begeleiding en training op je vakgebied verwachten, afgestemd op jouw behoeften. En als je iets specifieks wil bereiken helpen we je daarbij.

Bij Borgh kun je jezelf breed maken

Wil jij verder? Daar houden we van. Binnenkomen als verkoper en doorgroeien in de breedte of in de hoogte? Dat kan bij Borgh!

Gave bedrijfsuitjes en borrels

Samen op stap. We grijpen elke kans op een gezellige lunch of borrel aan! En regelmatig een uitje om het ijs (opnieuw) te breken.

Het beste uit jezelf halen

Heb jij visie? Zie jij kans om iets beter of efficiënter te doen? Bij Borgh krijg je de ruimte om je visie te delen en ideeën uit te proberen.Heel veel vrijheid

Een baan met vrijheid. De vrijheid om je targets te bereiken op jouw manier en je dag zo in te delen dat alles lekker loopt.
Nieuwsgierig geworden?

Ga jij voor een baan met toekomst en vrijheid? Dan zijn we op zoek naar jou!
Kijk direct welke vacatures Borgh voor je heeft!